Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Το γήπεδο Καρουσάδων παραδόθηκε ως σύγχρονο σημείο αναφοράς αθλητισμού . Ξεκίνησαν δυναμικά οι εργασίες στο γήπεδο Αυλιωτών.

Ολοκληρώθηκαν σε πρωτοφανή χρόνο οι εργασίες τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα , ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου και ο καλλωπισμός των εξεδρών στο δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων Βόρειας Κέρκυρας ( όπου οι ανω φωτογραφίες) .

Παράλληλα, ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και στο γήπεδο Αυλιωτών ( όπου οι κάτω φωτογραφίες).

«Είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας .Τα έργα μας δεν είναι «μακέτες» , δήλωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και συνέχισε… “Είναι ορατά και αποδοτέα άμεσα στην κοινωνία. Παραδώσαμε στην τοπική κοινωνία και στην νεολαία μας, μια ασφαλή αθλητική υποδομή, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μ’ έναν εξαιρετικό συνθετικό χλοοτάπητα, ιδανικό για άθληση και έτοιμο να φιλοξενήσει αγωνιστικές δραστηριότητες επιπέδου.

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καρουσάδων αλλά και στα γήπεδα που ακολουθούν αποτελούν ουσιαστική λύση στο έντονο γηπεδικό πρόβλημα, που βιώνουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Εκσυγχρονίζουν τις συνθήκες ασφαλούς άθλησης και δίνουν προοπτική και κίνητρο στα νέα παιδιά ν’ ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *