Στην Κεφαλονιά ο Ρούπερτ Μέρντοχ που στα 92 του έχει νέα αγαπημένη

Φήμες ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ μπορεί να βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γοητευτικής επιστήμονα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, λίγους μόνο μήνες μετά τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του 92χρονου μεγιστάνα των ΜΜΕ με την γυναίκα που θα γινόταν η πέμπτη του σύζυγος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Drudge Report, o Μέρντοχ εθεάθη πρόσφατα να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο σε γιοτ, συντροφιά με μια γυναίκα ονόματι Έλενα Ζούκοβα.

«Έχει την ενέργεια ανδρών με τα μισά του χρόνια. Μπορεί να είναι πάλι ερωτευμένος» είπε μια πηγή στον αμερικανικό ιστότοπο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το γιοτ του Μέρντοχ, το εντυπωσιακό Vertigo, πλέει αυτή τη στιγμή στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν το «ζευγάρι» κάνει τις διακοπές του μαζί σε αυτό.

Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, η 66χρονη δυσκολευόταν να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που είχε αποκτήσει εξαιτίας της σχέσης της με τον Μέρντοχ, καθώς ήθελε να προφυλάξει την ιδιωτικότητά της. «Κάθισαν και συζήτησαν και αποφάσισαν από κοινού ότι ήταν καλύτερο να χωρίσουν», είχε αναφέρει η πηγή.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *