Ο Σπύρος Δοικας στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλούδη

Ο Σπύρος Δόικας προστίθεται σήμερα στη δυνατή και αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ. Η παράταξή μας συνθέτει την ορμή και την αντισυμβατικότητα της νεολαίας μας με την ωριμότητα έμπειρων στελεχών. Για τη νίκη και τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Β. Σύντομο Βιογραφικό:
Γεννήθηκε στη Κέρκυρα.
Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του ανθυπαστυνόμου.
Πίστευε και εφάρμοσε τη δημοκρατική αρχή ότι η αστυνομία είναι υπηρέτης και στο πλευρό του πολίτη με φιλολαικό πρόσωπο.
Βοηθά το οικογενειακό παραδοσιακό εργαστήρι με σφυρίδες στο Μάρμαρο που παράγει βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής άλεσης που διατηρεί τα 5.000 μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες με σφυρίδες και η παραγωγή ελαιολάδου με καθίζηση
Εκλέκτηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Μάρμαρου 2006-2010,
-Εργάστηκε για την ίδρυση και αποπεράτωση του Μουσείου Ελιάς στο Μάρμαρο, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι κλειστό.

Ο Σπύρος Δόικας δηλώνει:

«Μετά από συζήτηση με νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται τόσο στον τουρισμό όσο και στην αγροτική παραγωγή στα χωριά γύρω από το Λιβάδι του Ρόπα από Παλαιοκαστρίτσα μέχρι και Γλυφάδα απαιτείται να υπάρχει ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος της περιοχής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προβάλλει και θα διεκδικεί τη λύση των καυτών προβλημάτων μας.
Αυτά είναι:
1.Δρομολόγηση λεωφορείου από Παλαιοκαστρίτσα -Λιαπάδες- Κανακάδες -Μάρμαρο- Γιαννάδες-Έρμονες-Βάτο μέχρι και Γλυφάδα για να καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς πελατών Airbnb επισκεπτών στα χωριά μας και να απολαμβάνουν και αυτά το κοινωνικό αγαθό του τουρισμού.

2. Άνοιγμα και λειτουργία του Μουσείου Ελιάς στο Μάρμαρο η αίθουσα εκδηλώσεων του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα αναζωογονήσουν την εγκαταλειμμένη περιοχή μας.

3. Καθαρισμός αγροτικών δρόμων και ρεμάτων (τράφων) , απολυμάνσεις σε όλα τα χωριά

4. Καθαριότητα παντού. Μέχρι να λειτουργήσει πλήρως το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου Πράσινες γωνιές με ανταποδοτικό χαρακτήρα στους πολίτες. Συγκεκριμμένες ημερομηνίες και ώρες όπου θα περνάει απορριμματοφόρο σε όλα τα χωριά και τις συνοικίες του Δήμου για τα ογκώδη αντικείμενα. Η Κέρκυρα θα λάμψει από καθαριότητα.

5. Πλαζ ελεύθερες στους πολίτες και προσβασιμότητα.

6. Πυρασφάλεια στο Βουνό.

7. Λειτουργία κυνοκομείου για τη περίθαλψη και φροντίδα του μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στη περιοχή μας.

8. Καθαρισμός χαντακιών, άπλετος φωτισμός και διαγραμμίσεις στο Κεντρικό δρόμο Κέρκυρας-Λαπάδων (περιοχή Ρομά).

9. Δύο φορές το χρόνο Λαικές Συνελεύσεις σε κάθε χωριό και κάθε συνοικία της Πόλης για απολογισμό και κατάθεση προτάσεων και ιδεών από κάθε πολίτη του χωριού . Ενεργοποιούμε τους πολίτες με λόγο και ρόλο.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό νίκης και προοπτικής του Γιώργου Καλούδη και η αποτελεσματικότητά του είναι εγγύηση ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *