Πληγές χαίνουσες στο «γερασμένο» κολυμβητήριο της Κέρκυρας

Είναι πλέον εμφανείς οι χαίνουσες πληγές στο «σώμα’ του γερασμένου και κακά συντηρημένου Κολυμβητηρίου της Κέρκυρας που φέρει το όνομα του Ολυμπιονίκη μας Σπύρου Γιαννιώτη του αθλητή που σήκωσε  στους ώμους του ένας έθνος και μας έκανε υπερήφανους στα πέρατα του κόσμου.

Πλέον οι ανοιχτές πληγές όχι μόνο ενοχλούν αισθητικά, αλλά αρχίζουν να προβληματίζουν και κυρίως να καθίσταται προβληματική η λειτουργία του, μέσα και έξω, με τα προβλήματα να επιδεινώνονται και παρά τις όποιες προσπάθειες να επιλυθούν δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

Θα πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός για να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις σε ολιστικό επίπεδο αφού μιλάμε για ένα κολυμβητήριο το οποίο θεμελιώθηκε το καλοκαίρι του 1976 από τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού Αχιλλέα Καραμανλή και εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 1979 το ανοιχτό κολυμβητήριο. Το 1981 το κολυμβητήριο έγινε κλειστό και όπως λέγεται  από τότε μέχρι σήμερα η πισίνα δεν κάνει, όπως πρέπει, υπερχείλιση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, αφού υπάρχουν αρκετά ακόμα τα οποία θα πρέπει να επιδιορθωθούν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *