Εθιμοτυπική επίσκεψη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Βόρειας Κέρκυρας σε Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Συναντήσεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα με Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε την Παρασκευή 26 Απριλίου αντιπροσωπεία της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) Βόρειας Κέρκυρας.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της εν λόγω εθελοντικής ομάδας, Σπύρος Μουζακίτης συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα, Αναστασία Λιουδάκη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκο Φακιολά, επισκέφθηκαν τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Αλέξανδρο Δήμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού, Θεόδωρο Κοντζιάλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νησιών & Ενδοπεριφερειακών Συγκοινωνιών, Σπύρο Αργυρό και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας & Παιδείας της ΠΙΝ, Γιάννη Ζήκο.

Τα μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Βόρειας Κέρκυρας ενημέρωσαν τους αξιωματούχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τις δράσεις και το εθελοντικό τους έργο.

Από τη δική τους πλευρά, οι Αντιπεριφερειάρχες ευχαρίστησαν τα μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινωνία και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται με κάθε πρόσφορο μέσο στο πλευρό τους, όπως άλλωστε κάνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία εθελοντικής προσφοράς επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *