Με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής

Τεχνική συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και στελέχη του Υπουργείου, είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Στην ατζέντα της συνάντησης με την αρμόδια Υπουργό, ο κος Τρεπεκλής έθεσε σειρά κοινών θεμάτων που απασχολούν τα Ιόνια Νησιά στον τομέα του Τουρισμού, πολλά εκ των οποίων αφορούν και τουριστικούς προορισμούς άλλων Περιφερειών, με τον κο Τρεπεκλή να έχει πλήρη επίγνωσή τους λόγω της ιδιότητάς του ως Υπεύθυνος Τουρισμού της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).
Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, δεσμεύτηκε για τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε ότι αφορά το νέο στρατηγικό σχεδιασμό για τον Τουρισμό.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, ζήτησε από την κα Κεφαλογιάννη να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στην Κέρκυρα προκειμένου να συγκληθεί ευρεία σύσκεψη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τουριστικούς φορείς, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων, όπως και εκπροσώπους των εργαζόμενων στον Τουρισμό, αίτημα το οποίο η Υπουργός Τουρισμού αποδέχτηκε.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *