Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Έκκληση για ενότητα και παύση της εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ

Μου φαίνεται αδιανόητη η ένταση της εσωστρέφειας του κόμματός μας τις τελευταίες μέρες . Να θυμίσω σε όλους μας ότι τη Πέμπτη αρχίζει το συνέδριο μας που είναι το ανώτατο όργανο του κόμματός μας. Εκεί θέτουμε όλοι τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας αλλά και τα συμπεράσματα που έχουμε αντλήσει από την επαφή μας με το λαό. Εκεί τα κάνουμε όλα αυτά κι όχι στις ανθρωποβόρες διαδικασίες των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων.

Μπορεί να γίνονται λάθη από όλους μας στην αγωνιώδη προσπάθεια να προσφέρουμε το καλύτερο στο κόμμα μας, όμως πρέπει να σεβαστούμε το βασικότερο όλων: Τα όργανα του κόμματός μας και τις αποφάσεις τους.

Εκλέξαμε τον Πρόεδρο μας. Έχουμε το καταστατικό μας. Πρέπει να τα δεχόμαστε και να τα σεβόμαστε όπως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο καθένας από μας για τους συντρόφους μας.

Παραμένω σταθερά θεσμικός και στηρίζω όλες τις δημοκρατικά ληφθείσες αποφάσεις της βάσης του κόμματος και των Οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. γιατί πιστεύω ότι μόνο με σεβασμό στην πράξη και ειλικρινή διάλογο μπορεί να θεμελιωθεί πλαίσιο συνεννόησης και να δοθεί επιτέλους τέλος στην παρατεταμένη εσωστρέφεια που ταλανίζει το κόμμα μας.

Συνεπώς στηρίζω τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και ζητώ από όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες να βάλουν πάνω από όλες τις προσωπικές επιδιώξεις ή και τυχόν δικαιολογημένες πικρίες την απρόσκοπτη επιστροφή του κόμματος στη νικηφόρα πορεία του και την παύση της εσωστρέφειας.

Περιμένω δε, από το Συνέδριο του κόμματος να λάβει ισχυρές αποφάσεις διαφύλαξης της ενότητας και να απεγκλωβιστεί από τα «μικρά» για να κατακτήσουμε τον μεγάλο στόχο, την γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μέσα από τη ζύμωσή του με την κοινωνία.

Επαναλαμβάνω σταθερά και κάνω έκκληση ενότητας και διαφύλαξης όσων καταφέραμε με σκληρή δουλειά να επιτύχουμε. Όσοι κινούνται παρασκηνιακά, εκείνοι που δεν θέτουν ως πρώτιστο μέλημα το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αλλά και εκείνοι που διογκώνουν καταστάσεις και εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα, κινούνται αντίθετα από τον ένα και μόνο σκοπό που οφείλουμε να υπηρετούμε: την λύση των προβλημάτων του γονατισμένου λαού μας και την ανάδειξη του κόμματος μας σε κυβερνητική πορεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *