ΑΝΑΣΑ: Η επιτομή της αδιαφορίας και ανικανότητας της κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

«Σήκωσε τα χέρια ψηλά» στην Αχαράβη, τρία χρόνια αδυνατεί να εκτελέσει την αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο, ανέλαβε ο Δήμος.

Με την υπ. Αριθμ. 86-8/13.04.2019 ομόφωνη απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ αποφάσισε την χρηματοδότηση με 200.000 ευρώ του έργου της αντικατάστασης χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αχαράβης και ενέκρινε την σχετική Προγραμματική Σύμβαση (ΠΣ) με τον δήμο και την ομάδα του Θιναλιακού, ανταποκρινόμενο στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των νέων.

Η ΠΣ προέβλεπε ότι, πέραν της χρηματοδότησης, την δημοπράτηση και επίβλεψη της κατασκευής του έργου θα αναλάβει επίσης η ΠΙΝ με την Τεχνική της Υπηρεσία.

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφεται τον 8ο του 2021 και σε πανηγυρικό δελτίο τύπου ο αντιπεριφερεάρχης κ. Ορφανουδάκης στις 10/8/2021 αναφέρεται με κομπασμό στο «…πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα…» για τον αθλητισμό.

Ένα χρόνο μετά όμως το έργο είναι ακόμη στην αρχή, το γήπεδο σκαμμένο, και δυστυχώς η περιφερειακή, αρχή κατώτερη των περιστάσεων, αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις. Κάτω από την πίεση των ενδιαφερομένων παραδέχεται την ανικανότητά της και την αδιαφορία της να ολοκληρώσει ένα τόσο απλό έργο και το πιστοποιεί με την απόφασή της να αλλάξει την προγραμματική σύμβαση ώστε την εκτέλεση να αναλάβουν οι υπηρεσίες του δήμου βόρειας Κέρκυρας!

Κράτσα-Τσαγκαροπούλου περιφερειάρχης! Ή αλλιώς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στα χειρότερα της.

Η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ δημιουργούσε στηρίζοντας τον αθλητισμό και τις υποδομές του. Η ΠΙΝ/Κράτσα αδυνατεί και ευτελίζει τον θεσμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *