Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα: «Το νέο φορολογικό – ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο»

Ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα «Η ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην αίθουσα ΕΛΛΙΝΙΟΝ του Ξενοδοχείου ANGELIKA PALLAS στην Ηγουμενίτσα

Ο Αλέξης Μητρόπουλος Αλέξης (Καθηγητής Εργατικού Δικαίου και Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚ) και ο Γιώργος Χριστ΄όπουλος (Καθηγητής Φορολογίας) ανέπτυξαν στις εισηγήσεις τους θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Εν συνεχεία, απάντησαν σε ερωτήσεις οι νομικοί συνεργάτες του κου Μητρόπουλου εξειδικευμένοι επιστήμονες σε ζητήματα συντάξεων:
Δημήτρης Μπολόφης – εργατολόγος
Αριστοτέλης Κολοβός – εργατολόγος
Δημήτρης Πετρόπουλος – εργατολόγος»

Η έγκριτη επιστημονική ομάδα του κ. Μητρόπουλου παρουσίασε και ανέλυσε με τον πλέον έγκυρο τρόπο, τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κοινωνική
ασφάλιση, στο συνταξιοδοτικό, στο εργασιακό και στο φορολογικό σύστημα της χώρας μας. Παράλληλα φρόντισε να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις και διευκρινήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία επι της ουσίας εξελίχθηκε σε έναν ανοικτό και εξαιρετικά γόνιμο διάλογο κοινού και ομιλητών.

Χαιρετισμούς απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΦΛΕΕΘ Χρήστος Κισσόπουλος και ο πρώην Υπουργός Αντώνης Μπέζας.

ΠΗΓΗ: thesprotikospalmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *