Αλέκος Αυλωνίτης : Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν δίκιο.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν δίκιο.

Η τιμωρητική πολιτική Μητσοτάκη προς τους 6.000 εργαζόμενους στην καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση στις δημόσιες μονάδες Υγείας μας γυρίζει πίσω στην μνημονιακή εποχή.

Στόχος του Υπ.Υγείας Αδ.Γεωργιάδη να φέρει και πάλι τις ιδιωτικές εταιρείες στα νοσοκομεία χωρίς να νοιάζεται για τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που προκαλεί στις χιλιάδες οικογένειές τους.

Οι εργαζόμενοι μετά από πολύχρονη εργασία και συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων τους ορισμένου χρόνου διεκδικούν την μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου με πλήρη δικαιώματα.

Η κυβέρνηση προτιμά να αναθέτει σε εταιρείες την εργασία τους με σχεδόν διπλάσιο εργολαβικό αντάλλαγμα πάρα να προσλάβει μόνιμα τους εργαζόμενους αυτούς.

Η διάλυση των δημόσιων δομών υγείας από την ανάλγητη τη πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. συνεχίζεται, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα τους στην εργασία.

Θα είμαστε στο πλάι τους στο δίκαιο αγώνα τους μαζί με όλους τους άλλους υγειονομικούς σε κοινό μέτωπο διεκδικώντας Δημόσια Υγεία και αξιοπρεπή εργασία στα νοσοκομεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *