Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ι.Ν Γιάννη Τρεπεκλή με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικής του Νομού Κέρκυρας, κ. Νεκτάριο Θεοδωράκο και με τον Διοικητή του Α’ πυροσβεστικού σταθμού Κέρκυρας κ. Νίκο Αυλωνίτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία της μονάδας Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) στη Κέρκυρα και στη Κεφαλλονιά, διατυπώνοντας το αίτημα για την εξεύρεση στέγης της συγκεκριμένης μονάδας

Επίσης συζητήθηκαν επιχειρησιακά θέματα του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής ενημέρωσε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον ορισμό των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στα νησιά μας, οι οποίοι έχουν και την αρμοδιότητα της πολιτικής προστασίας.

Όπως τόνισε με έμφαση ο κ. Τρεπεκλής, προτεραιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι θέματα που σχετίζονται με την κλιματική κρίση και την προστασία του περιβάλλοντος και επιδίωξη είναι η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, της οποίας η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο είναι ανεκτίμητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *