ΝΑΟΚ: Είναι γεγονός! Έπειτα από αρκετά χρόνια, οι κολυμβητές του ΝΑΟΚ συγκαταλέγονται και πάλι μεταξύ των καλύτερων της Ελλάδας.

Ο λόγος για την Διαβάτη Αμίνα και τον Ίσερη Γεώργιο, που αποτελούν μέλη της νέας γενιάς κολυμβητών του τμήματος, καθώς αγωνίζονται στις κατηγορίες Κορίτσια και Αγόρια 10 ετών αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις και να διακρίνονται μεταξύ των καλύτερων στην ηλικία τους σε εθνικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά, έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων σε όλες τις περιφέρειες, σε πισίνα 25 μέτρων και τον συμψηφισμό όλων των αποτελεσμάτων οι θέσεις που καταλαμβάνουν οι αθλητές μας είναι οι εξής:

Διαβάτη Αμίνα
25μ. Πρόσθιο: 22.75 – 4η θέση πανελλαδικά
50μ. Πρόσθιο: 52.95 – 11η θέση πανελλαδικά

Ίσερης Γεώργιος
25μ. Πρόσθιο: 22.86 – 11η θέση πανελλαδικά

Ο προπονητής τους κ. Τζιβάνης Δημήτριος δήλωσε:
“Τα δύο αυτά παιδιά εκτέθηκαν για πρώτη φορά στην προαγωνιστική προπονητική διαδικασία πριν 6 μήνες. Αυτό αναδεικνύει δύο στοιχεία: Πρώτον το ταλέντο που διαθέτουν, καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασαν το επίπεδο τεχνικής και φυσικής κατάστασης που άλλα παιδιά προπονούνται χρόνια για να αποκτήσουν και δεύτερον η διάθεση για προπόνηση. Χαίρονται να έρχονται στο κολυμβητήριο, να προπονούνται και να βελτιώνονται. Είναι παιδιά με τρομερή ενέργεια και μεγάλη δεκτικότητα στα προπονητικά ερεθίσματα. Κυριότερα όμως είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν σε σπουδαίους κολυμβητές”.

Αξιοσημείωτη και ελπιδοφόρα είναι και η επίδοση της Περτσεμλίδου Ελένης στα 25μ. Πόδια ύπτιο στην κατηγορία Κορίτσια 8 ετών. Αδιαμφισβήτητα, η διάκριση αυτή είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής για τις δυνατότητες της νεαρής κολυμβήτριας, η οποία προπονείται στο τμήμα ακαδημιών του ΝΑΟΚ, υπό τον κ. Μακρυδάκη Κωνσταντίνο.

Περτσεμλίδου Ελένη
25μ. Πόδια Ύπτιο: 33.27 – 17η θέση πανελλαδικά

Τέλος, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση του συλλόγου, συγχαίρουν τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και ευχάριστουν τους γονείς για την αγαστή συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *