Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 23 μονάδες η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 2,5 μονάδες σε 15 ημέρες, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 15%

Διαφορά της τάξεως των 23 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ από το δεύτερο κόμμα, που είναι και πάλι το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας τον διασπασμένο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση, αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η δημοσκοπική συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαία, καθώς έχασε 2,5 μονάδες μέσα σε 15 ημέρες. Το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε μία, ενώ το ΚΚΕ ακολουθεί σε… απόσταση αναπνοής, με αποτέλεσμα τρία κόμματα να παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Είναι ενδεικτικό ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το 2019 άθροιζαν ποσοστό 40%, και σήμερα ούτε 30%.

Δημοσκόπηση Pulse: «Ναι» στην φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών λένε 6 στους 10 και οι μισοί αυτοαπασχολούμενοι
Αναλυτικά:

Pulse: Πρόθεση ψήφου
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33%, με πτώση μόλις μισής ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη έρευνα, το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει μία μονάδα, από το 12% στο 13%, και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει 2,5 μονάδες και κινείται στο 12,5%.

Pulse: Εκτίμηση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου, με βάση σενάριο κατανομής αναποφάσιστων, η ΝΔ διατηρεί διαφορά 23% από το δεύτερο κόμμα, που είναι το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, η ΝΔ εκτιμάται στο 38%, το ΠΑΣΟΚ στο 15%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 14,5% και το ΚΚΕ στο 10,5%. Ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 5,5%, οι Σπαρτιάτες και το ΜέΡΑ25 με 3,5% και η Νίκη με 3%.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *