Οι επιτυχίες των παιδιών του ΝΑΟΚ

Με δυσκολία, λόγω πολυ δυσμενών καιρικών συνθηκών, ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων 2024, για κλάσεις optimist και ILCA 4, το οποίο διεξήχθη στο Μεσολόγγι από 6 έως 8 Ιανουαρίου 2024 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με εννέα αθλητές, έξι στα optimist και τρεις στα ILCA 4 οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τα κατάφεραν πολύ καλά, αν και κούρσες έγιναν μόνο την πρώτη μέρα καθώς τις άλλες δύο οι σφοδροί άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή αγώνων.
Διπλή νίκη για την οικογένεια Καραμπάτσου, καθώς και τα δύο αδέλφια ανέβηκαν στο βάθρο κερδίζοντας ο καθένας την τρίτη θέση στην κατηγορία του.
Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Καραμπάτσος κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση ILCA 4 στα αγόρια, και ο Ανδρέας Καραμπάτσος κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση optimist U13 στα αγόρια. Η Αγγελική Ματαράγκα κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση optimist U16 στα κορίτσια. Ο Γιώργος Τσατσόπουλος βραβεύτηκε ως ο μικρότερος αθλητής του αγώνα!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και στους προπονητές τους Ευγένιο Γιούργα και Άγγελο Λάμπουρα.
Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου για την φιλοξενία και την διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *