Στέφανος Γκίκας : «Ενδελεχής Ενημέρωση του Αν. Υπουργού Αθλητισμού για την Κατάσταση στο ΕΑΚΚ»

Την πρώτη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, 4 μέρες μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.
Παρουσία του Προέδρου του ΕΑΚΚ Κώστα Αγάθου, ο Υπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα σοβαρά προβλήματα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την ουσιαστική βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχαμε την ευκαιρία μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΚ να ενημερώσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου για τα προβλήματα του αθλητικού μας κέντρου, ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση στο ΕΑΚΚ.
Υπενθυμίζω ότι η Διοίκηση του ΕΑΚΚ, με τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού έχει εισηγηθεί την κατεδάφιση των κερκίδων του γηπέδου και την κατασκευή νέων, την αναγόμωση του ταρτάν, την ενίσχυση των δομικών στοιχείων του κολυμβητηρίου και του κλειστού, καθώς και την κατασκευή νέου ηλεκτρικού σταθμού.
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Αθλητισμού με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Αθλητισμού, τον Πρόεδρο του ΕΑΚΚ, κ.α. προκειμένου να ιεραρχηθούν οι ανάγκες και να δρομολογηθούν οι ενέργειες.
Ευχαριστώ τον φίλο Υπουργό για το ενδιαφέρον του και την βούλησή του να προχωρήσουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο ΕΑΚΚ, βάσει όμως ενός συγκεκριμένου προγραμματισμού που θα καθοριστεί στο επόμενο διάστημα.».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *