‘’Νέο αίμα, νέοι άνθρωποι μαζί με τη Μερόπη Υδραίου. Ο Σπύρος Αλεξάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του μαζί με τη Δήμαρχο.’’

Ένα νέο παιδί, με ιδέες και αστείρευτη διάθεση προσφοράς, ο Σπύρος Αλεξάκης, ενισχύει με την υποψηφιότητα του την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.
Γεννημένος το 1994 στην Κέρκυρα, ο Σπύρος Αλεξάκης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δουκάδων. Ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και όπως λέει ο ίδιος ‘’ζει και αναπνέει για την Κέρκυρα’’.
Με τη φρεσκάδα των ιδεών και τον ενθουσιασμό του νέου ανθρώπου αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό της Μερόπης Υδραίου.
‘’ Η Κέρκυρα του 2028 , μετά από 5 χρόνια, πρέπει να είναι καλύτερη , πιο όμορφη. Η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που χρειάζεται το νησί, η Δήμαρχος που εμπιστεύεται νέους ανθρώπους, τους δίνει βήμα και ρόλο για να προσφέρουν στον τόπο τους.
Συμμετέχω με όλη μου την ψυχή σε αυτή την προσπάθεια. Η Κέρκυρα του 2028, χρειάζεται ένα σύγχρονο Δήμο, μια Δήμαρχο που κοιτάζει μπροστά.’’ τονίζει ο Σπύρος Αλεξάκης.
Η Μερόπη Υδραίου, καλοσωρίζοντας τον Σπύρο Αλεξάκη στην παράταξη, αναφέρει:
‘’ Χρειαζόμαστε νέο αίμα, ο Δήμος του μέλλοντος χρειάζεται νέους ανθρώπους.
Στη νέα τετραετία θα φέρουμε τους νέους στο κέντρο των πολιτικών και των δράσεων μας.Κοιτάμε μόνο μπροστά όπως είπε και ο Σπύρος Αλεξάκης.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *