Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα

Συνελήφθη ο 34χρονος δράστης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση
Η λεία του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χρυσό ρολόι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, -2- κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα, αντικείμενα και χρήματα, με τη συνολική αξία να ξεπερνά τις -21.000- ευρώ
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων
Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, οδήγησε στην εξιχνίαση έξι υποθέσεων κλοπών, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από σταθμευμένα αυτοκίνητα, στο Σιδάρι Κέρκυρας.
Για τις υποθέσεις, συλλέχθηκαν στοιχεία, που αξιοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Σιδαρίου, μεσημβρινές ώρες χθες (13.07.2023), ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του και συνελήφθη, 34χρονος ημεδαπός, ενώ, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος εμπλέκεται σε έξι συνολικά υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Τρίτης (11.07.2023) έως τις πρωινές ώρες χθες (13.07.2023), στην ανωτέρω περιοχή.
Η λεία του περιλαμβάνει -1- χρυσό ρολόι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, -2- κινητά τηλέφωνα, πλήθος τραπεζικών καρτών, εγγράφων και αντικειμένων, καθώς και χρήματα, με τη συνολική αξία να ξεπερνά τις -21.000- ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών, σε εξωτερικό χώρο και στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων – μεταξύ αυτών και το ρολόι-, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *