Δημήτρης Μπιάγκης: Ξέχασαν να κάνουν εγκαίνια και να βγάλουν φωτογραφίες

Το πρώτο από τα 260 μεγάλα έργα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πριν λίγες μέρες είναι πλέον γεγονός.Χαιρετίζουμε την άφιξη στο νησί μας των δυο υπερπολυτελών κοντέινερ που θα «στολίσουν» το Εθνικό μας Στάδιο παρέχοντας στους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού μας υπηρεσίες αντάξιες των κατορθωμάτων τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μπορεί η λύση να είναι προσωρινή, αλλά με τούτη την Κυβέρνηση, ουδένα μονιμότερο του προσωρινού.

Με τούτο το έργο πνοής, η Κυβέρνηση σβήνει με μια μονοκοντυλιά την απουσία τεσσάρων χρόνων από τα αθλητικά δρώμενα της Κέρκυρας. Θερμές ευχαριστίες στη Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής που σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε περισσότερα στο Εθνικό μας Στάδιο απ’ ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τέσσερα χρόνια τώρα.

Αναμένουμε με αδημονία την τάχιστη ανακαίνιση των κοντέινερ, την ολοκλήρωση των απαραίτητων συνδέσεων (ρεύμα, νερό, αποχέτευση, τουαλέτες) ώστε με την οριστική παράδοση να κρατήσουμε στο αρχείο μας και τις ιλουστρασιόν φωτογραφίες των εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής, της Δημοτικής Αρχής και των υποψήφιων Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που θα σπεύσουν να χαμογελάσουν για το πρώτο (από τα 260 – μην ξεχνιόμαστε – έργα) που μέσα σε χρόνο ρεκόρ απολαμβάνει το νησί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *