Ο Αλέκος Αυλωνίτης για το ΕΑΚ Κέρκυρας : Τι να πει κανείς;

Αν μετά από τόσες ερωτήσεις στη Βουλή και στον κ. Αυγενάκη, μετά από τόσα δημοσιεύματα και πίεση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλαγή στη διοίκηση του ΕΑΚ και διαμαρτυρία αθλητικών σωματείων και αθλητών, η “λύση” για να αισθανθούμε ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου είναι αυτό το χιλιοχρησιμοποιημένο κοντέινερ που τοποθέτησαν, τότε δεν υπάρχουν λόγια.

Τι να πει κανείς για αυτή την κυβέρνηση των “αρίστων” που επιφυλάσσει τέτοια μεταχείριση στην Κέρκυρα; Τι να πει κανείς για το πλήθος δικαιολογιών που χρησιμοποιούν για τις ανεκδιήγητες, τραγικές πράξεις τους; Τι να πει κανείς για την εγκληματική αδιαφορία και την προσβλητική απαξίωση απέναντι σε αθλητές που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και προπονητές που μοχθούν νυχθημερόν, για γονείς και παιδιά που δεν έχουν άλλο χώρο άθλησης, για τους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες που έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το χάλι;

Τι να πει κανείς;

Ας απαντήσουν, αν μπορούν, οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Κέρκυρα, ας τολμήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Να θυμηθούμε τι έλεγαν και τι (δεν) έκαναν. Για το τέλος μόνο μια λέξη: ΝΤΡΟΠΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *