Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τα μέλη της Ε.Ο.Δ

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον κ. Ανδρέα Κορίκη εκπρόσωπο της ΕΟΔ Κέρκυρας και τον κ. Γιώργο Γλυκοφρύδη, Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ τμήματος Κέρκυρας. Στο πλαίσιο της συνάντησης τα μέλη της ΕΟΔ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν το Περιφερειάρχη για τη πολυδιάστατη δράση της Ε.Ο.Δ και της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο. Ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής επεσήμανε την σημαντική αποστολή που διαδραματίζουν οι εθελοντικές ομάδες και κυρίως η Ε.Ο.Δ η οποία συμμετείχε σε πολλές δράσεις εντός και εκτός της χώρας, όπως στους μεγάλους σεισμούς στην ανατολική Τουρκία.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ε.Ο.Δ για την πολύ ενδιαφέρουσα και ενδελεχή συζήτηση που είχαμε για τον ρόλο και την αποστολή των εθελοντικών ομάδα και βεβαίως της Ε.Ο.Δ της οποίας το έργο και η συνεισφορά της είναι αναγνωρισμένη, εντός και εκτός της χώρας. Η δράση της Ε.Ο.Δ είναι πολυδιάστατη από επιχειρήσεις διάσωσης μέχρι επιχειρήσεις μετά από φυσικές καταστροφές. Θέλω να τους συγχαρώ για το έργο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι επιθυμώ να θεμελιώσουμε μια ουσιαστικά και αγαστή συνεργασία, που ως στόχο θα έχει την θωράκιση της προστασίας και της ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό το επόμενο βήμα είναι να συναντηθούν τα μέλη της Ε.Ο.Δ με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλέκο Δήμου και να οργανώσουν το πρόγραμμα συνεργασίας, έτσι ώστε αν χρειαστεί, να είμαστε έτοιμοι, να υπάρχει μια διαθεσιμότητα, σε ένα κλίμα σεβασμού για την προσφορά τους από την πλευρά της Περιφέρειας.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *