Στο πλευρό των διοργανωτών του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Regatta Brindisi-Corfu η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Τρεπεκλής

Τη δέσμευσή του προς τους διοργανωτές της Regatta Brindisi-Corfu, που φέτος θα διεξαχθεί για 38η φορά, ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στο πλευρό τους, έδωσε ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ο κος Τρεπεκλής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μαρίνας Γουβιών, Μιχάλη Τσατσόπουλο, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων να τιμήσει με την παρουσία του επί ιταλικού εδάφους το διήμερο 8-9 Ιουνίου τον φετινό διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα, όπως βέβαια και στην εκδήλωση της τελετής λήξης και απονομής βραβείων, που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα στις 11 του προσεχούς Ιουνίου.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσατσόπουλο για την πρόσκληση, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας αποτελεί τον σημαντικότερο της Νότιας Αδριατικής προσελκύοντας πολλές δεκάδες αγωνιζόμενους από την Ελλάδα, την Ιταλία, τις χώρες της Βαλτικής και τη Μεγάλη Βρετανία και διαφημίζοντας τον θαλάσσιο τουρισμό.

Όπως υπογράμμισε ο κος Τρεπεκλής η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών και διοργανώσεων, οι οποίες προβάλλουν τις σχέσεις και τους ιστορικούς δεσμούς που υπάρχουν με την Ιταλία συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των Ιονίων Νήσων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *