ΛΑ.ΣΥ: Νυν και πρώην Δημοτική Αρχή ψήφισαν από κοινού τις αντιλαϊκές εισηγήσεις για Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα

Σε μία πολύ σοβαρή συνεδρίαση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου μας επικράτησαν και πάλι τα μεγάλα λόγια αλλά και οι ανούσιοι διαξιφισμοί.
Η νυν με την πρώην Δημοτική Αρχή αντάλλαξαν και πάλι κατηγορίες, σήκωσαν τους τόνους, αλληλοκατηγορήθηκαν και κοντραρίστηκαν. Μετά από όλο αυτό το «πολεμικό» σκηνικό τελικά από κοινού υπερψήφισαν και τις δύο εισηγήσεις που σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνουν την πολιτική της Δημοτικής Αρχής για αυτή τη χρονιά
Με λίγα λόγια, στα λόγια θέλουν να δείχνουν ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά στην πράξη υπάρχει απόλυτη συμφωνία στον πολίτικό προσανατολισμό και τις κατευθύνσεις.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει βέβαια αφού «ο Δήμος έχει συνέχεια», όπως είπαν και οι δύο πλευρές. Μία συνέχεια που συμβιβάζεται με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση και μεταφέρει τα βάρη και πάλι στους δημότες.
Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» είχαμε πει και εκτιμήσει ότι τα ίδια θα έκανε όποια και από τις δύο παρατάξεις θα επικρατούσε. Η δέσμευση τους στις κεντρικές επιλογές, η αντιμετώπιση του Δήμου ως βραχίονα μεταφοράς της κυβερνητικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο αποτυπώνεται στην κοινή τους στάση στην ψηφοφορία.
Εμείς με γνώμονα την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, την ανάγκη ο λαός και τα λαϊκά στρώματα να μην πληρώνουν διπλά και τριπλά αυτά που ήδη δικαιούνται καταψηφίσαμε και το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *