Νέα Αριστερά: Η εκδήλωση με τον Γιώργο Σταθάκη

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, επισκέφθηκε την Κέρκυρα,
ο Γιώργος Σταθάκης πρώην υπουργός και μέλος της Νέας Αριστεράς.
Την ίδια μέρα συνοδευόμενος από μέλη της Νέας Αριστεράς Κέρκυρας,
συναντήθηκε στην Ιόνιο Ακαδημία, με τον Αντιπρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Ηλία Γιαρένη καθώς και με μέλη του διοικητικού προσωπικού.Τέθηκαν στο τραπέζι τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση της Νέας Αριστεράς Κέρκυρας,στο εργατικό κέντρο, με τον κ.Σταθάκη κεντρικό ομιλητή. Εκεί ανέλυσε το πολιτικό πλαίσιο της Νέας Αριστεράς, με προτάσεις και πολιτικές θέσεις στα κυριότερα και τρέχοντα προβλήματα.
Την επομένη ημέρα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου συναντήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Εγγλεζοπούλου και με εκπροσώπους των ιατρών και εργαζομένων.,όπου ο καθένας εξ αυτών παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο μας.
Η ενημέρωση που έλαβε, τόσο για τα θέματα παιδείας όσο και για τα θέματα υγείας, ήταν άκρως κατατοπιστική από όλους τους συνομιλητές και για αυτόν το λόγο το προσωρινό συντονιστικό της Νέας Αριστεράς τους ευχαριστεί. Επιπλέον ευχαριστούμε όλους όσους ήταν παρόντες στην επιτυχημένη εκδήλωσή μας.
Νέα Αριστερά Κέρκυρας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *