Προσωρινός ανάδοχος για το κλειστό γυμναστήριο Νότιας Κέρκυρας

Ολοκληρώθηκε η αποσφράγιση των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το μεγάλο έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Νότιας Κέρκυρας που βρίσκεται στην περιοχή της Λευκίμμης. Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος και το έργο παίρνει το δρόμο του για τις επόμενες προβλεπόμενες διαδικασίες από το νόμο.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης δηλώνει την ικανοποίηση του και υπενθυμίζει ότι το έργο αυτό ήταν για 10ετιες ξεχασμένο αλλά ύστερα από επίπονες προσπάθειες καταφέραμε και το “ξεκολλήσαμε”. Το έργο είναι ύψους 2.800.000 εκ περίπου.

«Είναι απαράδεκτη η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νίκο Γκούση ο οποίος στις δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό είπε συνειδητά ψέματα γνωρίζοντας την πραγματικότητα.

Την ίδια τακτική κράτησε και για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ύψους 1,5 εκ ευρώ. Μίλησε για απευθείας αναθέσεις αναφερόμενος σε ένα έργα που δημοπρατήθηκε με διεθνή διαγωνισμό.

Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα που δείχνουν την καταστροφική πρακτική που ακολούθησε ως αντιπολίτευση χωρίς να ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου.

Προσπαθεί να κρύψει τις δικές του ευθύνες για την καθυστέρηση των έργων μετά από τις 10δες ενστάσεις που υπέβαλε και τις οποίες έχασε στα δικαστήρια όλες» δήλωσε ο Κώστας Λέσσης.

Ο Κώστας Λέσσης συνεχίζει με επιτυχία τις περιοδείες του σε όλα τα χωριά της Νότιας Κέρκυρας.

Στο Νεοχώρι συναντήθηκε με εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ ο οποίος παράγει σπουδαίο έργο για τα παιδιά της Νότιας Κέρκυρας . Ο ΠΗΓΑΣΟΣ έχει περίπου 200 παιδιά στη δύναμη του , προερχόμενα από το Πεντάτι μέχρι τον Κάβο. Τα παιδιά μπαίνουν στη λογική του αθλητισμού μακριά από τους γνωστούς πειρασμούς της εποχής μας.

Η αγωνία τους ήταν αν θα κατασκευαστεί το κλειστό Γυμναστήριο Νότιας Κέρκυρας ώστε να στεγαστούν οι δραστηριότητες τους.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λέσσης τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Οι περιοδείες συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο 30/9 στον Άγιο Δημήτριο, Χλωμό, Χλωμοτιανά και Βραγανιώτικα.

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία στον Άγιο Ματθαίο στις 7.30 μμ έξω από το Κοινοτικό Γραφείο αν ο καιρός το επιτρέψει . Σε περίπτωση βροχής η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *