Μήνυμα Στέφανου Γκίκα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Στέφανος Γκίκας: «Η Πολιτεία Οφείλει να Στηρίξει πιο Ουσιαστικά τα Στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων»

Με αφορμή την σημερινή διπλή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα γιορτάζει η Εκκλησία μας τα Εισόδια της Παναγίας μας, αλλά τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που με την αδιάκοπη προσφορά τους, αποτελούν τους εγγυητές της Εθνικής μας κυριαρχίας και των Εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Σε μια περίοδο αστάθειας και συγκρούσεων όπως αυτή που βιώνουμε, τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων εργάζονται νυχθημερόν με τόλμη και αφοσίωση, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, για να διασφαλίσουν την Ειρήνη και την Σταθερότητα στην περιοχή μας.
Παράλληλα συνδράμουν ουσιαστικά στις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με αυτοθυσία και προσήλωση. Με την ανεκτίμητη προσφορά τους, έχουν κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Η Πολιτεία οφείλει και πρέπει να ενσκύψει ακόμη περισσότερο στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και να προσαρμόσει τις πολιτικές της ώστε να στηρίξει πιο ουσιαστικά τα στελέχη μας. Το απαιτούν οι καιροί.
Χρόνια Πολλά στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Πατρίδα!
Η Παναγία να τους σκέπει!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *