Στέφανος Γκίκας:«Ενισχύεται το Εθνικό Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας στη Β. Κέρκυρα – Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις στο Κτηματολόγιο – Χρηματοδοτείται η ταινία Καποδίστριας

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην Κέρκυρα, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του.
Ο Βουλευτήςέθεσε εκ νέου το ζήτημα του Κτηματολογίου, το ζήτημα του προβληματικού δικτύου κινητών τηλεφώνων στη Β. Κέρκυρα και τη χρηματοδότηση της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή ‘’Καποδίστριας’’.
ΟΣτέφανος Γκίκαςπροέβηστην ακόλουθη δήλωση:
«Με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, συζητήσαμε εκ νέουθέματα τα οποία του είχαθέσει στο πρόσφατοπαρελθόν.
Αρχικά, για το ζήτημα του προβληματικού δικτύουκινητής τηλεφωνίας στη Β.Κέρκυρα, όπου πιάνειαλβανικάδίκτυα, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε πως το προσεχές διάστημα θα εκτελεστείέργοενίσχυσης των κεραίων της κινητήςτηλεφωνίας του εθνικούδικτύου, προκειμένου να καλυφθεί η Β. Κέρκυρα.
Δεύτερον,ο κ. Κυρανάκης υπέγραψε τη σημαντικήχρηματοδότηση της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή ‘’Καποδίστριας’’,μέσω του ΕΚΟΜΕ.Ο ΕΚΟΜΕ είναιένας φορέας που έχει σαν σκοπό τη χρηματοδοτική στήριξη ποιοτικών ταινιών, οι οποίες αναδεικνύουν τη χώρα μας διεθνώς. Για τονλόγο αυτό, τον ευχαριστώθερμά.
Τέλος, έχει ξεκινήσει η διαδικασία δηλώσεων ακινήτωνστο Κτηματολόγιο από τους πολίτεςτης ΠΕ Κέρκυρας. Για το ζήτημα αυτό αλλά και για λειτουργικάθέματα του Κτηματολογίου, ο κ. Κυρανάκης θα επισκεφτεί εκ νέου την Κέρκυρα τις προσεχείςεβδομάδες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *