ΛΑ.ΣΥ: Παρουσίαση δεύτερου τμήματος υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Σε μαζική συγκέντρωση στην περιοχή της Γαρίτσας παρουσιάστηκαν 19 ακόμα υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία της η υποψήφια περιφερειάρχης, Αλεξάνδρα Μπαλού: Η σημερινή παρουσίασηστην περιοχή της Γαρίτσας έχει συμβολικό χαρακτήρα. Η προσβλητική αλλά και επικίνδυνη κατάσταση στην Παραλιακή της Γαρίτσας, η λεγόμενη «αξιοποίηση», με ιδιωτικοικονομικά κριτήρια, του 6ου Δημοτικού Σχολείου, ενταγμένο στο Υπερταμείο, η απαράδεκτη κατάσταση στο ΕΑΚΚ και στο κολυμβητήριο, αποδεικνύουν ότι οι ανάγκες του λαού βρίσκονται σε 2η μοίρα.
Ξεγυμνώνουν την πολιτική και τις προτεραιότητες των Περιφερειακών Αρχών και των Κυβερνήσεων, αποκαλύπτουν το πολιτικό θράσος της σημερινής Περιφερειακής Αρχής αλλά και την πολιτική υποκρισία άλλων συνδυασμών που διαχειρίστηκαν ή διεκδικούν να διαχειριστούν τις συνθήκες ζωής του Κερκυραϊκού λαού. Οι φιέστες και οι όψιμοι καυγάδες δεν μπορούν να κρύψουν την ταύτισή τους με τα επιχειρηματικά σχέδια στην περιοχή, τα εργολαβικά παιχνίδια, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και δημόσιας περιουσίας. Αθλητικές και σχολικές υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία, αντισεισμική θωράκιση, οδική ασφάλεια είναι τελευταία σε χρηματοδοτήσεις στα ΕΣΠΑ,ΠΔΕ και κρατικό προϋπολογισμό, την ίδια που επιχορηγούνται και φοροαπαλάσσονται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στον τουρισμό και στην Ενέργεια…
Ταυτόχρονα αποτυπώνεται η δύναμη του λαού και των αγώνων του, αφού σε αυτήν την περιοχή με το Σύλλογο «ΆλσοςΓαρίτσας» και άλλοι Κερκυραίοι πολίτες,έβαλαν την σφραγίδα τους κόντρα σε αναπλάσεις που δεν υπηρετούσαν ούτε την ποιότητα ζωής των κατοίκων ούτε τον χαρακτήρα του νησιού…
Ολοκλήρωσε την ομιλία καλώντας τον Κερκυραϊκό λαό «στις 8 του Οκτώβρη να αχρηστεύσει τις ψεύτικες υποσχέσεις, να τιμωρήσει αυτούς που ευθύνονται για την υποβάθμιση της ζωής του, να γυρίσει την πλάτη στις δυνάμεις που στοιχίζονται με τα συμφέροντα των λίγων.Για να μην μετράμε χαμένες 4ετίες.Ενισχύουμε μαζικά την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια και στους Δήμους, για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα για όλα όσα μας αξίζουν»
Τα ονόματα που παρουσιάστηκαν είναι τα εξής:
1. ΑΓΑΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, Νέος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης στους Λιαπάδες.
2. ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Νοσηλεύτρια στο τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝ Κέρκυρας και Γραμματέας του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΝΚ.
3. ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, Εργαζόμενος στην Ιδιωτική Υγεία, Γραμματέας στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.
4. ΑΣΠΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, Αντιπρόεδρος στοΔΣ του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού και προπονήτρια στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας.
5. ΒΑΡΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Απόφοιτη ΤΕΙ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ξενοδοχοϋπάλληλος, Γραμματέαςτου Επιχειρησιακού Σωματείου στο «GrandMediteranneo», αντιπρόσωπος στο Ε.Κ Κέρκυραςκαι στην Ομοσπονδίαεπισιτισμού- τουρισμού, γραμματέας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, μέλος της Διοίκησης του περιβαλλοντικού αθλητικού συλλόγου «ΚΟΡΙΣΣΟΣ».
6. ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, συνταξιούχος έμπορος, μέλος του Δ.Σ ΣυλλόγουΣυνταξιούχων του ΟΑΕΕ Κέρκυρας.
7. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Καθηγητής Φυσικής, Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας μέλος της Ε.Γ του Νομαρχιακού τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ.
8. ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Καθηγητής Θεωρίας της Μετάφρασης, στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Συγγραφέας.
9. ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΙΝΑ), συνταξιούχος ΙΚΑ, αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου «ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ».
10. ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣΝΙΚΟΣ (ΜΠΟΥΓΑΡΙΑΣ), συνταξιούχος Μέλος του Δ.Σ ου Πολιτιστικού Συλλόγου Βελονάδων.
11. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Προπονήτρια ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Δασκάλα ΠΙΛΑΤΕΣ καισπουδάστρια στο ΙΕΚ Φυσιοθεραπείας.
12. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ, Ηλεκτρολόγος.
13. ΠΑΠΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Νοσηλευτής στο ΓΝΚ.
14. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΟΛΓΑ, Φιλόλογος που εργάζεται στην Ιδιωτική εκπαίδευση.
15. ΠΕΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, Πτυχιούχος Παντείου στην Δημόσια Διοίκηση. Εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα. Ιδρυτικό μέλος καισήμερα μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΑΟΔΑΜΑΣ. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών Κέρκυρας,του Συλλόγου Διάπλουςκαι του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας.
16. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, οικοδόμος ελαιοχρωματιστής
17. ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΒΑΛΙΑ, ξεναγός και μεταφράστρια.
18. ΣΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, συνταξιούχος, ταμίας στον Αγροτικό Σύλλογο ΑϊΜαθιά. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αϊ Μαθιά στο χορευτικό, στο θεατρικό καιστο χορωδιακό τμήμα.
19. ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, Ιδιωτικός υπάλληλος, Ειδικός κινησιοθεραπείας, Βοηθός προπονητή καλαθοσφαίρισης στον «ΠΗΓΑΣΟ» Ν. Κέρκυρας.
24/08/2023

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *