Περιοδείες Υδραίου σε Κανάλια, Βαρυπατάδες, Βιρό και Καλαφατιώνες

Με μεγάλη θέρμη αλλά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι πολίτες τη Μερόπη Υδραίου σε Κανάλια, Βαρυπατάδες, Βιρό και Καλαφατιώνες αναφέρει δελτίου τύπου του συνδυασμού ΚΕΡΚΥΡΑ 2028.

Η Δήμαρχος, όπως συνηθίζει, επέλεξε να κάνει διάλογο με τους πολίτες και μια ανοιχτή συζήτηση για όλα.

Αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και παρουσίασε τους στόχους του Σχεδίου Κέρκυρα 2028, που είναι το πρόγραμμά της για την επόμενη πενταετία.

Παντού ήταν διάχυτη η πίστη, η ελπίδα, η αισιοδοξία αλλά και ένα ρεύμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.

‘’ Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας δεν θα πέσει στα χέρια των ανθρώπων του παρελθόντος, αυτών που μετρούν δεκαετίες στα κοινά με πενιχρά αποτελέσματα.

Το παρελθόν δεν μπορεί να ορίσει το μέλλον’’ τόνισε η Μερόπη Υδραίου που αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη αυτή την τετραετία, επισημαίνοντας ότι:

‘’- Η πανδημία μείωσε τον παραγωγικό χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής. Ουσιαστικά δεν μιλάμε για τετραετία αλλά για διετία.

-Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας δημιουργήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ και με συνοπτικές διαδικασίες του 2019. Δεν παραλάβαμε τίποτα, ουσιαστικά στήσαμε και λειτουργήσαμε ένα νέο δήμο από την πρώτη μέρα.

-Η απλή αναλογική λειτούργησε διαλυτικά. Δεν μπορούσαν να περάσουν κρίσιμες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού κάποιοι έπαιζα καταστροφικό παιχνίδι ακόμα και εις βάρος του τόπου τους.’’

Η Μερόπη Υδραίου παραδέχθηκε ότι υπήρξαν και λάθη, και παραλείψεις και καθυστερήσεις αναφέροντας ότι όλα έχουν καταγραφεί και θα διορθωθούν ενώ αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, επισήμανε:

‘’ Έχουμε άξιους και ικανούς υποψηφίους, έχουμε έργο και είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα με στόχους, έργα.

Εμείς μιλάμε για την Κέρκυρα του 2028 όταν υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θέλουν να γυρίσουν την Κέρκυρα τριάντα χρόνια πίσω.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *