Ο καιρός σήμερα

Υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες και νεφώσεις περιλαμβάνει το σημερινό «μενού» της πρόγνωσης για τον καιρό, ενώ θα σημειωθούν βροχές στα βόρεια.

Το επόμενο 24ωρο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα κεντρικά και βόρεια, ενώ κάποιοι όμβροι θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικών διευθύνσεων εντάσεως έως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο.

ΕΜΥ: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή (15/9)
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Παρασκευή (15/9).

Το μεσημέρι-απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, οπότε στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στη βόρεια Θεσσαλία είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της, λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *