Στη Ζάκυνθο η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων

Από την Τετάρτη 06/09 η Αλεξάνδρα Μπαλού περιοδεύει στη Ζάκυνθο, με τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους στην περιοχή, έχοντας προγραμματισμένες επαφές και συναντήσεις με φορείς και συλλόγους, ενώ παράλληλα περιοδεύει σε εργασιακούς χώρους και συμμετέχει σε καθορισμένες συγκεντρώσεις σε χωριά του νησιού.
Την Τετάρτη η Αλεξάνδρα Μπαλού παραβρέθηκε και μίλησε στη συγκέντρωση στο κοινοτικό γραφείο του Αγίου Δημητρίου.
Την Πέμπτη 07/09πραγματοποίησε περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο χώρο του Βιολογικού της ΔΕΥΑΖ, περιοδεία στο Δημαρχείο και στην Περιφέρεια, περιοδεία στα Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο, έχοντας παράλληλα συναντήσεις με τα αντίστοιχα Δ.Σ των εργαζομένων στην Περιφέρεια, του Δικηγορικού Συλλόγου και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Ακολούθησε συνέντευξη στην αίθουσα της Περιφέρειας, ενώ το απόγευμα συνέχισε με περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της πόλης και ομιλία στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων νήσων και Δήμου Ζακύνθου στο Σαρακινάδο.
Την Παρασκευή 08/09 η Αλεξάνδρα Μπαλού πραγματοποίησε περιοδεία στα πολυκαταστήματα Ραψομανίκης και Καπαρέλης, ακολούθησε περιοδεία και συζήτηση στο ΕΠΑΛ και στο Γηροκομείο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής έκλεισε με συγκέντρωση και ομιλία στο κοινοτικό γραφείο στις Βολίμες.
Το Σάββατο η περιοδεία στη Ζάκυνθο θα ολοκληρωθείμε επισκέψεις σε εμπορικά καταστήματα και περιοδεία στους Αμπελόκηπους.
Μετά τη Ζάκυνθο, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης θα ακολουθήσει πρόγραμμα περιοδείας στην Κεφαλονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *