Νικομάνη Ελένη: ‘’ Μια νέα και δραστήρια επιχειρηματίας μαζί με τη Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα του 2028’’

‘’Η Κέρκυρα του 2028 χρειάζεται ανθρώπους με έμπνευση, δημιουργικότητα, δυνατότητα παρέμβασης στα κέντρα αποφάσεων, εξωστρέφεια, σχέδιο που να έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον’’ τονίζει η Ελένη Νικομάνη που στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είναι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου.
Η Ελένη είναι μια νέα και δραστήρια επιχειρηματίας, δημιουργός και ιδιοκτήτρια εταιρείας που λειτουργεί παράλληλα και διαδικτυακό κατάστημα κατασκευής και πώλησης κοσμημάτων.
Αντιπροσωπεύει την Κέρκυρα της δημιουργίας, της πρωτοπορίας και της εξωστρέφειας, την Κέρκυρα που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει σύγχρονες προκλήσεις.
‘’ Το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 της Μερόπης Υδραίου περιέχει δράσεις και μέτρα στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να στηρίζει την επιχειρηματικότητας , νέους και νέες που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική και επαγγελματική δραστηριότητα.
Η Μερόπη είναι μια Δήμαρχος που ζει στην εποχή της, βλέπει μπροστά. Δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα, τους χαμηλούς στόχους, τη γραφειοκρατική αντίληψη λειτουργίας του Δήμου. Για αυτό και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις’’ τονίζει η Ελένη Νικομάνη.
H Μερόπη Υδραίου επισημαίνει:
‘’ Δομικό στοιχείο του προγράμματος μας για τη νέα πενταετία είναι μια ολιστική πρόταση στήριξης της τοπικής οικονομίας στο Δήμο μας, των επαγγελματιών και της επιχειρηματικότητας.
Ένας τόπος γίνεται πιο όμορφος, όταν υπάρχουν δουλειές και εισόδημα για τους ανθρώπους του.Προχωράμε όλοι μαζί για την Κέρκυρα του 2028.Με ενότητα, με αισιοδοξία και αγάπη για τον τόπο μας.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *