‘’ Η Ελένη Καζιάνη, ένας άνθρωπος του αθλητισμού και της εργασίας, υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου .’’

Η δυναμική της παράταξης της Μερόπης Υδραίου, επιβεβαιώθηκε με την κατάθεση του ψηφοδελτίου.
Σε αυτό συμμετέχει και η Ελένη Καζιάνη, ένας άνθρωπος του αθλητισμού και της εργασίας, που πιστεύει στη δύναμη των μεγάλων αλλαγών που συνδέονται με το σχέδιο Κέρκυρα 2028.
Η Ελένη Καζιάνη έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία , προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του χάντμπολ ενώ συνδέθηκε η πορεία της στο άθλημα με τον Α.Ο Φαιαξ, μια ομάδα του τόπου μας.
Ως αθλήτρια έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία ενώ προσέφερε στον τόπο που γεννήθηκε και ως προπονήτρια με μεγάλη επιτυχία.
Η Ελένη Καζιάνη πιστεύει ότι η Κέρκυρα χρειάζεται μια Δήμαρχο που θα έχει σύγχρονη οπτική, μια Δήμαρχο με παρουσία και φωνή στα κέντρα αποφάσεων, μια Δήμαρχο έντιμη, εργατική.
‘’Η Μερόπη Υδραίου τα τέσσερα αυτά χρόνια , έχει να παρουσιάσει ένα μεγάλο και σημαντικό έργο. Αναμετρήθηκε με δύσκολα προβλήματα, μας απάλλαξε από τον εφιάλτη των σκουπιδιών, δημιούργησε ένα νέο και σύγχρονο Δήμο.
Κυρίως όμως η Μερόπη Υδραίου έχει σχέδιο για την Κέρκυρα του 2028, έχει μαζί της μια ανεξάρτητη και ισχυρή παράταξη με ικανούς ανθρώπους.
Αγαπώ τον τόπο μου, θέλω να τον βλέπω να γίνεται καλύτερος και πιο όμορφος. Για αυτό και συμμετέχω , ως υποψήφια, με την παράταξη Κερκυραίων Δήμος για την Κέρκυρα του 2028 με Δήμαρχο τη Μερόπη Υδραίου ΄΄ αναφέρει η Ελένη Καζιάνη.
Η Μερόπη Υδραίου τονίζει:
‘’ Χτίσαμε μια ακόμα πιο δυνατή και μεγάλη παράταξη. Με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, έχουν φρέσκιες ιδέες και θετικό τρόπο σκέψης. Ένας από αυτούς είναι και η Ελένη Καζιάνη.
Προχωράμε μπροστά. Η Κέρκυρα του 2028, η όμορφη, ανθρώπινη και λαμπερή Κέρκυρα είναι υπόθεση όλων των πολιτών.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *