Αλέξανδρος Αυλωνίτης : Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και απαιτεί συλλογικότητα, ενότητα και συνεργασία,

H περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και απαιτεί συλλογικότητα, ενότητα και συνεργασία, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και την στήριξη της κοινωνίας, που δοκιμάζεται σκληρά. Ωφειλα στους συμπολίτες μου που με ανέδειξαν βουλευτή, στο κόμμα μου, στους συντρόφους μου και φυσικά στις υποψήφιους Προέδρους να παρακολουθήσω τη προεκλογική τους προσπάθεια, να ακούσω τις ομιλίες τους και τέλος να συμμετάσχω στο πρόσφατο συνέδριο μας για να καταλήξω στην απόφασή μου.
Στην κατεύθυνση αυτή, λοιπόν, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στην εκλογή νέου προέδρου, συμβάλλοντας ώστε η διαδικασία να είναι γόνιμη, δημιουργική και προς όφελος των πολλών. Επειδή στην προσωπική και πολιτική μου πορεία είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δεν δίστασα να εκφράσω την άποψή μου ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, για να καταφέρουμε να συνθέσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις που συγκροτούν μια ισχυρή και σύγχρονη Αριστερά. Έχοντας θετικό αποτύπωμα πολιτικής πορείας, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και αξιοπιστία στην κοινωνία, η Έφη μπορεί να μας ενώσει όλους στην μετά-Τσίπρα εποχή. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι σύντροφοι, που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα, αγωνίζονται και οφείλουν να αγωνίζονται, για την ενότητα του χώρου μας, για να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια και τον κοινό σκοπό, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας, της ανθρωπιάς και της δημοκρατίας.
Τιμώ και σέβομαι όλους όσοι έθεσαν εαυτούς στην κρίση των μελών μας, δίνοντας αγώνα ιδεών και θέσεων. Προσδοκώ από τη διαδικασία αυτή, να βγούμε δυνατότεροι και ενωμένοι, έτοιμοι για τις μάχες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.
Με μήνυμα ηχηρό ότι είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι μαζί και, όπως δήλωσε και ο Αλέξης Τσίπρας, «το ταξίδι συνεχίζεται και η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *