Σπύρος Κροκίδης: «Να υποστηρίξουμε τους Κερκυραίους παραγωγούς και τον θεσμό της Λαϊκής Αγοράς»

Την  Λαϊκή Αγοράμαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να επισκεφθώ την λαϊκή αγορά και να συνομιλήσω τόσο με τους παραγωγούς, όσο και με τους συμπολίτες μας που επιλέγουν για την τροφοδοσία των σπιτιών τους τη Λαϊκή Αγορά.

Η Νέα Δημοκρατία το έχει πράξει και κατά τη νέα κυβερνητική περίοδο, είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα με στοχευμένα μέτρα για την στήριξη των παραγωγών, με την μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων, οι οποίοι μοχθούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, τόσο καιρικές, όσο και με την αύξηση των τιμών στην ενέργεια, αποδεικνύοντας τις σχέσεις τους με την κοινωνία και τους συμπολίτες μας.

Και οι καταναλωτές επιλέγουν την λαϊκή αγορά και γιατί βρίσκουν αγνά προϊόντα, αλλά και για τις τιμές που είναι σε ιδιαίτερα προσιτά και ελκυστικά επίπεδα.

Υπάρχουν όμως και λειτουργικά προβλήματα με το κυριότερο να σχετίζεται με την έλλειψη χώρων στάθμευσης των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι δεν επισκέπτονται την Λαϊκή Αγορά και  κατευθύνονται σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ή σε περιφερειακά αντίστοιχα καταστήματα.

Φρονώ ότι η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς θα πρέπει να βρουν και να προωθήσουν την βέλτιστη λύση. Θεωρώ επίσης στο πλαίσιο αυτό να ζητηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού να επανεξετάσει την απόφαση του, ώστε να επαναλειτουργήσει ο χώρος στάθμευσης που λειτουργούσε μέχρι πρότινος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *