Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής να κινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Α.Γεωργιάδη για τις ύβρεις που εξαπέλυσε σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση

Ως βουλευτής της Ελληνικής Δημοκρατίας και ως δικηγόρος ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία που προβλέπεται από το Κανονισμο της Βουλής εναντίον του βουλευτή και Υπουργού Γεωργιάδη, ο οποίος σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, εκτός των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του συνομιλητή του και επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Χ. Σπίρτζη, επιτέθηκε κατά του κόμματος μου και των μελών του λέγοντας, πλήρης μίσους, τα εξής:

“Πιο άθλιο βρωμερό κόμμα δεν έχει υπάρξει στην ιστορία αυτού του τόπου. Είναι βρωμεροι οι άνθρωποι. Είναι βρωμεροι”.

Αν συνεχιστεί αυτή η άθλια συμπεριφορά κατά μελών του Κοινοβουλίου, των Κοινοβουλευτικων κομμάτων και της πολιτικής ζωής τότε οδηγούμαστε σε πραγματικη εκτροπή του πολιτεύματος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και όλοι οι παράγοντες της πολιτείας πρέπει να καταδικάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να απομακρύνουν από τις δημόσιες θέσεις τους εκφράστες τους.

Ο κ.Μητσοτάκης τι λέει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *