Ναυσικά Κάντα: ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου γιατί η επιλογή είναι δύναμη.’’

Η δικηγόρος Ναυσικά Κάντα, μια νέα γυναίκα με ιδέες, θέληση και αγάπη για τον τόπο της, θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.
Μία ακόμα πιο ισχυρή, αυτοδιοικητική και πολυσυλλεκτική παράταξη θα δώσει τη μάχη των εκλογών, τη μάχη για την Κέρκυρα του 2028.
Με τους νέους ανθρώπους μπροστά, μαζί με ανθρώπους που έχουν δημιουργική και θετική σκέψη, μαζί με όλους όσους πιστεύουν στο Δήμο των πολιτών.
‘’ Η επιλογή είναι δύναμη. Και η δική μου επιλογή είναι η Μερόπη Υδραίου, η Δήμαρχος των έργων. Η Κέρκυρα του 2028 χτίζεται με τους ανθρώπους του αύριο και όχι του χθες. Με τη Μερόπη Υδραίου που έχει το δυναμισμό αλλά και την ικανότητα να φέρνει αποτελέσματα.’’
Ανταποκρίθηκα με πλήρη συναίσθηση στην πρόταση της Μερόπης να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη γιατί η Δήμαρχος πιστεύει στους νέους ανθρώπους, δεν διαχωρίζει τους πολίτες και έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα.’’ τονίζει η Ναυσικά Κάντα.
Η Δήμαρχος κ.Μερόπη Υδραίου τονίζει:‘’ Η Ναυσικά Κάντα είναι μια εξαιρετική επιστήμων, ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με αυτά τα χαρακτηριστικά. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι είμαστε μια πολυσυλλεκτική, μια ανεξάρτητη παράταξη που δίνει βήμα και ρόλο σε ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.
Συμφωνώ με το μήνυμα της Ναυσικάς ότι ΄΄η επιλογή είναι δύναμη’’. Εμείς επιλέξαμε να πάμε με αυτούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, με αυτούς που δεν διχάζουν, με αυτούς που κοιτούν μπροστά και όχι πίσω.’’

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *