H “Φιλαρμονική Μάντζαρος” στο 3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών 2023, της Λεμεσού Κύπρου.

Στις 24 & 25 Ιουνίου 2023 το μουσικό σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών 2023, της Λεμεσού Κύπρου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε εμφάνιση του μουσικού σώματος της «Μάντζαρος» στους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού και μετά την εμφάνιση πραγματοποιήθηκε συναυλία στο Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού μας Σωκράτη Άνθη.

Την Κυριακή το απόγευμα, τελευταία μέρα του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε εκ νέου εμφάνιση στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, ενώ το βράδυ το μουσικό σώμα της «ΦΕΜ» πραγματοποίησε συναυλία στην Πλατεία του παλαιού Λιμανιού της Λεμεσού, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού μας.

Η «Μαντζαρος» έκλεισε τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, ενώ είχαν προηγηθεί συναυλίες των λοιπών Φιλαρμονικών που συμμετείχαν και συγκεκριμένα των Φιλαρμονικών Δήμου Λεμεσού, Δήμου Λάρνακας, Αστυνομίας και Μεσης Γειτονιάς.

Θελουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νικο Νικολα’ι’δη, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» κ. Αλέκο Ορουντιώτη, την υπεύθυνη των Πολιτιστικών του Δήμου Λεμεσού κ. Σκεύη Αντωνιαδου και όλους τους λοιπούς συντελεστές του Φεστιβάλ για την υποστήριξη τους και την υπέροχη φιλοξενία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *