Την λειτουργία του ξεκινά το Ikos Odisia στην Κέρκυρα, το νέο δημιούργημα του ομίλου Sani/Ikos!

Το άνοιγμα προανήγγειλε με “τιτίβισμά” του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ανδρέας Ανδρεάδης.
Το έβδομο μέλος των Ikos Resorts, το δεύτερο που ανοίγει στο νησί της Κέρκυρας στον κόλπο της Δασιάς, μετά το Ikos Dassia – ήδη βραβευμένο ως το καλύτερο All-Inclusive Resort στον κόσμο – με θέα το Ιόνιο πέλαγος είναι σχεδιασμένο από την Nimand Architects και συνδυάζει αρμονικά τη μοναδικότητα του τοπίου με τον Infinite Lifestyle χαρακτήρα του brand.

Απέχοντας μόλις 25 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 20 χλμ. από το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων θα στηρίξει την περιοχή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την πρωταγωνιστική θέση της Κέρκυρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η πολυτέλεια του Ikos Odisia αναδεικνύεται σε κάθε σημείο μέσα από κομψές λεπτομέρειες, με το κτιριακό συγκρότημα να αναπτύσσεται σε έκταση 242 στρεμμάτων, διαθέτοντας 395 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalow και βίλες, το καθένα σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Στον δημοφιλή προορισμό του Ιονίου, το νέο 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα θα ενισχύσει το πολυβραβευμένο μοντέλο διακοπών Luxury All Inclusive μέσα από ελληνικές και διεθνείς γαστρονομικές εμπειρίες με υπογραφή βραβευμένων με αστέρια Michelin chef, λίστα κρασιών επιμελημένη από γνωστούς σομελιέ με 300 ελληνικές και ευρωπαϊκές ετικέτες, εστιατόρια με κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά τοπικά προϊόντα, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, υπερπολυτελή spa με ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες από τον γαλλικό οίκο ομορφιάς Anne Semonin, υπηρεσίες babysitting και kids club απασχολώντας δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες.

ΠΗΓΗ:money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *