Υπεγράφη η σύμβαση για τον χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Νότιας Κέρκυρας

Σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντιδήμαρχος Νότια Κέρκυρας Νίκος Κουρτέση αναφέρεται στην υπογραφή της σύβασης για την τοποθέτησή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ακολουθεί η ανάρτηση:

“Υπογράφτηκε σήμερα (αρ.πρωτ.3721) από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση σύμβαση έργου με τίτλο “Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Νικολάου Δήμου Νότιας Κέρκυρας” συνολικού π.υ 270.000 ευρώ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου οι φίλοι του Κεραυνού να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται ξανά, μετά από 20 και πλέον χρόνια, στη φυσική τους έδρα! Ημέρα δικαίωσης για όλους όσους προσπάθησαν και διεκδίκησαν, προκειμένου να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, καθώς και για την
Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Kostas Lessis, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε βάλει σε προτεραιότητα την επαναλειτουργία του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τη νεολαία και τον αθλητισμό εμπράκτως, με αθλητικα έργα 4.300.000 ευρώ περίπου!
– Δημοπρατεί τις αμέσως επόμενες ημέρες το Κλειστό Γυμναστήριο Νότιας Κέρκυρας
-Ολοκληρώνεται (9/5/23) η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου του έργου ” Αντικατάσταση περίφραξης και συντήρηση αποδυτηριων γηπέδου Πετριτη
– Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για το Στίβο του Εθνικου Σταδίου Λευκίμμης
– προχωράμε άμεσα στην αποκατάσταση δαπέδου του Γηπέδου Μπασκετ της Μεσογγής
– προχωράμε στην συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Περιβολίου και στα γήπεδα μπάσκετ Μεσογγής και Πετριτή.
– εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις για το γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Ματθαίου και γήπεδο μπάσκετ Στρογγυλής καθώς και την αγορά οικοπέδου για γήπεδο του Κρόνου Αργυράδων συνολικών ποσών 450.000.ευρώ περίπου!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *