Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Μαχειμάρη στον Πρύτανη του Ι.Π. Ανδρέα Φλώρο

Συγχαρητήρια προσωπική επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης στον αξιότιμο ΠΡΎΤΑΝΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κ. Ανδρέα Φλώρο με την ευκαιρία της ομόφωνης επανεκλογής του στο αξίωμα του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου .

Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:

“Αξιότιμε κε Πρύτανη,

Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ομόφωνη επανεκλογή σας στο αξίωμα του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου για την επόμενη τετραετία, η οποία αποτελεί την αναγνώριση του εξόχως ποιοτικού έργου που έχετε επιτελέσει επί σειρά ετών και αφορά αφενός στον εκσυγχρονισμό, στην αναβάθμιση του Ιόνιου Πανεπιστημίου αφετέρου στην αξιοποίηση πλήθους δημιουργικών δράσεων , δυναμικών κινήσεων εξωστρέφειας και ενίσχυσης διεθνών συνεργασιών.

Προσωπικά σας εύχομαι να έχετε καλή δύναμη και μια παραγωγική θητεία τόσο εσείς όσο και οι νέοι αντιπρυτάνεις συνεργάτες σας.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα θέσετε ακόμη υψηλότερους στόχους για την ενδυνάμωση της παρουσίας του Ιονίου Πανεπιστημίου ως ισχυρού πυλώνα της δημόσιας παιδείας , της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας, εντός και εκτός Ελλάδας.

Σε αυτή τη διαδρομή, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα έχετε την αμέριστη υποστήριξή και συνδρομή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, όπως είχαμε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια.

Σας εύχομαι να έχετε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στο έργο το δικό σας και των συνεργατών σας!».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *