Στους Παξούς ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ, τον Βουλευτή Κέρκυρας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μωραίτη και συνεργάτες του επισκέφθηκε τους Παξούς.

Ο κύριος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, ενώ επισκέφθηκε και το κέντρο Υγείας όπου ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στο πλαίσιο των συναντήσεων τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές και κυρίως με την ενίσχυση που θα πρέπει να υπάρξει σε στρατηγικό επίπεδο στο πλαίσιο της νησιωτικής πολιτικής.

Στη συνέχει ο κύριος Κασσελάκης μαζί με τον Βουλευτή Κέρκυρας του κόμματος και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ακολούθησαν την λιτανεία της εικόνας της Παναγίας των Βελλιανιτών. Η εικόνα θεωρείται θαυματουργή και έχει έρθει στους Παξούς από την Βέλλιανη Παραμυθιάς, μετά τον διωγμό που υπέστη το χωριό από τους Τούρκους.

Το έθιμο, θέλει τη μεταφορά της εικόνας την ημέρα του Πάσχα στον Αη Γιώργη στα Βελλιατάτικα και την επιστροφή εν πομπή στο μοναστήρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *