ΑΝΑΣΑ: Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Θλιβερές εικόνες, ένα «μακέτο» και μια «φαντασία» τα έργα της ΠΙΝ που επιθεώρησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση του μη έργου της περιφερειακής αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και της κυβέρνησης της ΝΔ στην Κέρκυρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα δύο έργα που επελέγησαν, προφανώς, για προβολή του έργου τους.

Στην Villa Rossa όπου η μεν υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί ματαίως, όπως δείχνει η φωτογραφία, να διακρίνει ποιο έργο συντελείται, ο δε πρωθυπουργός, που ακούγεται να λέει, σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, «..ωραία θα βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει…».

Στο «καφέ γυαλί» όπου, όπως επίσης δείχνει η φωτογραφία, ο πρωθυπουργός θαύμασε ένα «μακέτο» αντί για εργοτάξιο.

Αυτή είναι δυστυχώς η δράση και η αποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής στην Κέρκυρα. Oύτε τα δρομολογημένα έργα δεν είναι σε θέση να προωθήσει. Δεν έχει ούτε ένα έργο ολοκληρωμένο η έστω σε προχωρημένο στάδιο να παρουσιάσει!

Για την ιστορία: Και για τα δυο αυτά έργα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, έχουν χρηματοδοτηθεί οι προϋπολογισμοί τους, και έχουν προωθηθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 με αποφάσεις της περιφερειακής αρχής ΑΝΑΣΑ από τις αρχές του 2019.

Η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δεν σώζεται, όσες «αβάντες» και να της προσφέρει ο πρωθυπουργός. Άλλωστε θα το διαπίστωνε για τα καλά και ο ίδιος αν πήγαινε μια βόλτα στην παραλιακή της Γαρίτσας με τους τεράστιους λάκκους της ντροπής που χάσκουν εκεί όσα χρόνια είναι η θητεία τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *