Ερώτηση Σπύρου Νεράντζη σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης της στέγης των μαγειρείων και της αποθήκης τροφίμων στην νησίδα Βίδο.

Παρατηρούμε ότι από τον Ιανουάριο του 2023 έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση της σκεπής των κτιρίων που στεγάζονται τα μαγειρεία και η αποθήκη τροφίμων στο Βίδο.
Βλέπουμε ότι προχωρήσατε στην αντικατάσταση και των ταβανιών αφού δυστυχώς παρόλες τις επισημάνσεις μας από το καλοκαίρι του 2022 τα είχατε αφήσει εκτεθειμένα στις βροχές με αποτέλεσμα να καταστραφούν.
Η αδιαφορία σας όμως έχει και συνέχεια …… Αφήσατε ένα μεγάλο κομμάτι του καινούργιου ταβανιού χωρίς κεραμίδια και χωρίς καμία προστασία με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ζημιά και στο καινούργιο ταβάνι.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτουμε τα κεραμίδια στην νέα σκεπή είναι χρώματος κόκκινου σε αντίθεση με τα κεραμίδια στις υπόλοιπες σκεπές.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν για την επιλογή του κόκκινου χρώματος, υπάρχουν οι ανάλογες εγκρίσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου, την Αρχιτεκτονική επιτροπή και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *