Ο Βασίλης Χειμαριώτης υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

Ο Βασίλης Χειμαριώτης πρώην Δήμαρχος Κορισσίων ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

πολίτες του Δήμου Νότιας Κέρκυρας

Εδώ και αρκετά χρόνια, ζούμε μία όλο και μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στη Νότια Κέρκυρα, με εμφανή αδυναμία των κατά καιρούς δημοτικών παραγόντων να αντιμετωπίσουν τα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα και να δώσουν στον τόπο μας την αξία που του αναλογεί, διεκδικώντας απέναντι στην κεντρική εξουσία, λύσεις και λόγο.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας μεγεθύνονται και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς. Ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις.

Δέχομαι συνέχεια από πολλούς συμπολίτες, οι οποίοι βιώνουν την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας, την προτροπή να ηγηθώ μιας νέας δημοτικής κίνησης που θα πιάσει το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή, βάζοντας ξανά την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό το βήμα και να δώσω το παρόν μου για άλλη μια φορά, προκειμένου να δώσουμε τη μάχη για να ξανακερδίσουμε τον τόπο μας και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος για το Δήμο Νότιας Κέρκυρας

Ό,τι πράξω, θα το πράξω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου οι οποίοι τόσα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας τόσο ως ιατρό, όσο και σαν άνθρωπο.

Με τη δική σας δύναμη και υποστήριξη αλλά και τη δική σας συμβολή. με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τη Νότια Κέρκυρα, θα προσπαθήσω να βάλω τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει.

Ο Δήμος μας έχει τεράστιες δυνατότητες. Όμως, απαιτείται ένα σύγχρονο σχέδιο που θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, μακριά από προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Η καλή, θεωρώ, γνώση που αποκόμισα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κλειδιά για να μπορέσουμε να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

Έτσι, ξεκινώ σήμερα κιόλας διάλογο με κάθε φορέα και συλλογικότητα και, φυσικά, με εσάς, τους ίδιους τους πολίτες. Επιθυμώ με αυτό τον τρόπο να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον και παράλληλα να ενεργοποιήσω τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της Νότιας Κέρκυρας για το κοινό καλό.

Ήδη, μαζί με ανθρώπους που έχουν αντίστοιχες με εμένα ανησυχίες και προβληματισμούς, διαμορφώνουμε ένα πρώτο πλαίσιο καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και των ζητημάτων που μας απασχολούν αναζητώντας λύσεις σε όλους κρίσιμους τομείς όπως τον τουρισμό, την αγροτιά, την εκπαίδευση, την ύδρευση και την αποχέτευση, τα λιμάνια μας, την πολιτική προστασία, την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, την ιατρική φροντίδα, την κοινωνική μέριμνα και, φυσικά, τα μεγάλα έργα που χρειαζόμαστε (δρόμους, σχολικά κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσιες υποδομές, εγκαταστάσεις υπηρεσιών για τον πολίτη, δημοτικά καταστήματα κ.α.).

Ένα πλαίσιο που φιλοδοξώ να διευρυνθεί με τη δική σας συμβολή και με προσήλωση στην αξία της συνεργασίας.

Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους συνεργάτες μου, μπορούμε και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών της Νότιας Κέρκυρας, αναδεικνύοντας την ομορφιά του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Με αγάπη για όλους τους συνδημότες μας και πίστη για το μέλλον της Νότιας Κέρκυρας, προχωράμε με τη

Δημοτική Παράταξη

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *