Σωτήρης Κουρής: «Δέχομαι ασύμμετρη απειλή-Έχω καταφύγει στον Εισαγγελέα & στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Σε καταγγελία για διαδικτυακές ασύμμετρες απειλές προχώρησε ο Σωτήρης Κουρής, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και πρώτος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Κεφαλονιάς με τον συνδυασμό του νέου Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ασύμμετρη απειλή

Δέχομαι τις τελευταίες ημέρες , μετά την πρωτοφανή νίκη της παράταξης μας ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ, μία ασύμμετρη απειλή μέσω των κοινωνικών δικτύων και μέσων , κινούμενη απο συγκεκριμένη ομάδα με σκοπό να με πλήξει κοινωνικά και προσωπικά και να με μειώσει τόσο για τίς φυσικές μου ικανότητες , όσο για τις ηγετικές δυνατότητες μου, και εξηγούμαι .

– Πριν μερικές ημέρες κάποιος επανάφερε στο προσκήνιο μία ανάρτηση μου του 2018 στο Facebook , όταν ήμουν στο Νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή , και δημιούργησε μία κοινωνική σύγχυση για την υγεία μου στην τοπική κοινωνία . Η ανταπόκριση , βέβαια , των φίλων και γνωστών ήταν συγκινητική και άμεση , όμως ήταν μία ψευδής είδηση η οποία πάντα αφήνει υπόνοιες για την φυσική ικανότητα μου να ανταποκριθώ σε μελλοντικά δύσκολα καθήκοντα , εάν βέβαια μου ανατεθούν.

– Στις 17/11/2023 μου «χακάρανε» το Facebook και το messenger και έχασα όλα τα δεδομένα μου και τις αναρτήσεις μου τις οποίες είχα από το 2010 με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσουν μία μεγάλη απώλεια του αρχείου μου αφ´ ενός και μία κοινωνική δυσφορία για τα ψεύτικα μηνύματα που στέλνει ο «χάκερ» προς τους φίλους μου της κοινωνικής δικτύωσης.

– Ασχολούμαι με τα κοινά από το 1982 και έχω μεγάλη εμπειρία και σημαντικές πολιτικές γνώσεις για την διαχείριση της κάθε λογής εξουσίας και ιδιαίτερα έχω μία τεράστια ιστορική μνήμη για την πορεία όλων των τοπικών θεμάτων τόσο για έργα , όσο και για δράσεις . Η πολιτική μου αυτή πορεία των 41 χρόνων συνεχούς δράσης έχει τον σεβασμό όλων των πολιτικών ομάδων και της κοινωνίας . Η τελευταία επίθεση που δέχθηκα για την θέση μου ως αφορά θέματα που η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή έφερε σε προηγούμενο ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( 4/11/2023) τα οποία ήταν πέρα και πάνω από μία ηθική πολιτική παράδοσης ( προγραμματικές συμβάσεις ) και για τα οποία αντέδρασα , από τον γνωστό Αντιπεριφερειάρχη με το μηδενικό έργο και την ομάδα του συνδυασμού ΙΟΝΙΑ ΔΥΝΑΤΑ της Κεφαλονιάς , ήταν άνευ προηγουμένου.

Όλα τα παραπάνω έχουν κατά την ταπεινή μου γνώμη μία ρίζα η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να με πλήξει προσωπικά, κοινωνικά και πολιτικά ιδιαίτερα τώρα που είμαστε πριν την ανάληψη της εξουσίας στην Κεφαλονιά και Ιθάκη . Είναι η ίδια ρίζα που έχει δημιουργήσει λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα με ανύπαρκτα πρόσωπα τα οποία με κάθε τρόπο με πολεμούσαν προσωπικά και κοινωνικά τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και τώρα .

Είναι η ίδια ρίζα η οποία έβαζε « ανυπεράσπιστους ΑΜΕΑ» να με βρίζουν χωρίς να με γνωρίζουν με προσωπικές και κοινωνικές ύβρεις εις βάρος μου.

Δυστυχώς σε αυτή την παγίδα της ρίζας έχουν πέσει είτε ανίδεοι ανερχόμενοι πολιτικοί ( κάποιοι μέλη του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ), είτε ανίδεοι πολίτες με «αυξημένες δυνατότητες» οι οποίοι εξαρτώνται από αυτήν.

Μετά από αυτή την αναφορά είμαι υποχρεωμένος για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου έχω καταφύγει τόσο στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , όσο και στον Εισαγγελέα .

Βέβαια πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς έδωσαν στον συνδυασμό μας ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ στην Κεφαλονιά , μία συντριπτική πλειοψηφία ( 72%) και περιμένει από εμάς , καρτερικά μπορώ να πω να εκτελέσουμε το Πρόγραμμα μας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης .

Αυτό θα κάνουμε , με χαμηλούς τόνους , με υπομονή και επιμονή και πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στην αυξημένη αυτή λαϊκή εντολή .

Σωτήρης Κουρής 16/12/2023».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *