Σωτήρης Κουρής: Οι πολίτες των Ιονίων Νήσων επέλεξαν την ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ γιατί επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία των νησιών μας.

Oι πολίτες των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ με την ψήφο τους ανέδειξαν με μία συντριπτική νίκη τον Γιάννη Τρεπεκλή σε Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων . Είναι , ένας αυτοδιοικητικός πετυχημένος και έμπειρος με ένα αξιόλογο έργο . Τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε και την εμπιστοσύνη του να συμπορευτούμε μαζί στον Συνδυασμό της Νίκης ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ .
Οι πολίτες των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και της Κεφαλονιάς και Ιθάκης έδειξαν ότι θέλουν την πρόοδο και ευημερία των νησιών μας και μας ανέδειξαν την Νέα Περιφερειακη Αρχή για την επόμενη πενταετία . Γι αυτό τους ευχαριστούμε ειλικρινά και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί σε εργα και δράσεις όπως οι προσδοκίες τους .
Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε μαζί τους καθημερινά , στα μικρά και μεγάλα θέματα που τους απασχολούν και θα διεκδικήσουμε μαζί τους την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας .
Για μας δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας , αλλά οι πολίτες των νησιών μας οι οποίοι χρειάζονται την αξιοπρέπεια στην ζωή τους και στο μέλλον των παιδιών τους .
Παρουσιάσαμε ένα στοχευμένο Προγραμμα και απόλυτα κοστολογημένο το οποίο θα ακολουθήσουμε με συνέπεια δίνοντας την προοπτική μιας νέας αναπτυξιακής πορείας .
Δεσμευόμαστε οτι θα έχουμε απόλυτη συνεργασία με τους Δήμους , τις κοινότητες μας και όλους τους φορείς των νησιών μας για να υλοποιήσουμε τις συλλογικές αποφάσεις που θα συνδιαμορφώσουμε μαζί .
Οι πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους οτι θέλουν μια Περιφερεια Ιονίων Νήσων , Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη , μακρυά από κομματικούς εναγκαλισμούς και διαπλοκές και αυτή την εντολή θα τιμήσουμε στο ακέραιο και θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα τους με αυταπάρνηση και προς κάθε κατεύθυνση .
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά και να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας , αλλά και τα αλλά νησιά , για το σθένος , την αγωνιστικότητα και την ενότητα τους που μας έφεραν την πολυπόθητη νίκη .
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας που μας βοήθησαν και μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές .
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλες τις οικογένειες των συνεργατών , συνυποψηφίων μας για την ανοχή και την βοήθεια τους .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο μου Αλεξία για την συμπαράσταση της , την ανοχή της και την αγάπη της !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *