‘’ Και ο Χρύσανθος Θεόδοτος στη δυνατή ομάδα της Μερόπης Υδραίου ΄΄

Με μία ακόμα προσθήκη από τη δημοτική ενότητα Φαιάκων ενισχύεται η δυνατή ομάδα της Μερόπης Υδραίου για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Χρύσανθος Θεόδοτος, ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, που έχει μεταφραστεί σε ενεργό στήριξη στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, ενώνει και αυτός τις δυνάμεις του με την ισχυρή, ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική μας παράταξη. Άνθρωπος της προσφοράς και της εργασίας, με επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, ο Χρύσανθος θα συμμετέχει και αυτός ενεργά στη μάχη για την Κέρκυρα του 2028.
‘’ Διεκδικώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του σχεδίου Κέρκυρα 2028 της Μερόπης Υδραίου.
Η Μερόπη είναι η ικανή Δήμαρχος που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Έχει έργο, γνώση, εμπειρία, έχει σύγχρονη οπτική και αντίληψη. Εκπροσωπεί επάξια την Κέρκυρα, έχει λόγο στα κέντρα αποφάσεων και διεκδικεί δυναμικά για το νησί .
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κοιτάζει και προχωρά μπροστά με μια νέα Δήμαρχο που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν.’’ αναφέρει ο Χρύσανθος Θεόδοτος.
Η Μερόπη Υδραίου τονίζει ότι ‘’ στις 8 Οκτωβρίου σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και στα Διαπόντια Νησιά μας, το μέλλον αντιπαρατίθεται με το χθες. Με πίστη και αισιοδοξία δίνουμε αυτή τη μάχη, με θετικό μήνυμα, με ανθρώπους σαν τον Χρύσανθο Θεόδοτο που το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν στον τόπο τους. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *