Ευχαριστίες γονέων για την υποδοχή των νέων φοιτητών στο Ι.Π

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστήρια επιστολή γονέα για την υποδοχή των νέων φοιτητών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η επιστολή:

“Πριν μερικές ώρες έλαβα ένα ιδιαίτερο ηλεκτρονικό μήνυμα από τον πατέρα ενός πρωτοετή φοιτητή μας. Παραθέτω εδώ αυτούσιο το κύριο μέρος του:
“Πήρα το θάρρος να σας γράψω μερικά λόγια μιας και ο υιός μου θα είναι πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο. Έχω μείνει έκπληκτος από την δομή την οργάνωση και την πληροφόρηση προς τους φοιτητές μέσα από το διαδίκτυο και γενικά τον ζήλο που διακρίνει όλα τα μέλη που απαρτίζουν το Πανεπιστήμιο…. Πάντα πίστευα τα Πανεπιστήμια των νησιών και της Επαρχίας είναι ξεχωριστά…”
Με αφορμή αυτά τα λόγια, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη του διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματός μας, που με την επαγγελματική τους συνείδηση και συνεισφορά μας κάνουν καθημερινά περήφανους.
Όλοι τους, αφανείς “ήρωες”, καταβάλουν μια ουσιαστική προσπάθεια. Με πίστη στο όραμα, στην στρατηγική μας και στις διαδικασίες. Με προσήλωση, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πραγματικό ενδιαφέρον υποστήριξης των φοιτητών και φοιτητριών μας, “των παιδιών μας” όπως συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε. Μια προσπάθεια η οποία έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο μας σε ένα από τα πλέον δυναμικώς αναπτυσσόμενα και εξωστρεφή Α.Ε.Ι. της χώρας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *