Τηλέμαχος Γαβαλάς: Ξανά μαζί σε έναν νέο και ωραίο αγώνα για το μέλλον της Περιφέρειάς μας.

Χρόνια τώρα με φιλότιμο υπηρετώ το χώρο της αυτοδιοίκησης. Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι με ανιδιοτέλεια για το συμφέρον των συμπολιτών μου και του τόπου μας. Mε βαθιά γνώση και ιδιαίτερη ευαισθησία για τα ζητήματα της Κέρκυρας, όπου γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω. Με θέσεις προοδευτικές, συμμετείχα στις συζητήσεις για τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού και της Περιφέρειάς μας.

Πιστεύω ότι μια προοδευτική διακυβέρνηση μπορεί να συμβάλει στη δίκαιη και αναλογική οικονομική ανάπτυξη, βοηθώντας και παρέχοντας τον προγραμματισμό, την ενημέρωση, τα σύγχρονα μέσα και τους πόρους στους επιχειρούντες. Ταυτόχρονα μπορεί να αναπτύξει και να βελτιώσει τις υποδομές, ενώ παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τις δομές υγείας, τις υποδομές του αθλητισμού και του πολιτισμού, τη Δημόσια Παιδεία .Να ενισχύσει τη συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, να δημιουργήσει ασφάλεια υποστηρίζοντας με κοινόχρηστες υποδομές τις υποβαθμισμένες περιοχές. Να πετύχει συνοχή, ευκολότερη συγκοινωνιακή σύνδεση, καλύτερη προσβασιμότητα, και φυσικά ποιοτική τουριστική ανάπτυξη που αποτελεί μείζον ζήτημα για τα νησιά μας.

Για μια επίτευξη σύγκλισης σε μια τέτοια προοδευτική Περιφερειακή αυτοδιοίκηση αγωνίστηκα μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να επιτευχθεί κοινή έκφραση, αφού ο στόχος του αγώνα για πρόοδο στα νησιά μας είναι κοινός όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.

Τώρα, παραμένοντας πιστός στις απόψεις και τις αντιλήψεις μου, συνεργάζομαι και συμμετέχω ξανά στο ψηφοδέλτιο του πρ. Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, με τον οποίον όλη την προηγούμενη τετραετία ήμασταν παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αγωνιστήκαμε, αναδείξαμε προβλήματα, παρουσιάσαμε προτάσεις και θέσεις, προτείναμε λύσεις

Ο Θ. Γαλιατσάτος έχει τη δυνατότητα, τη γνώση, την εμπειρία και το όραμα για τη μέγιστη αναπτυξιακή προοπτική των νησιών μας και πάντα με ηθική, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια .

Ξανά μαζί σε έναν νέο και ωραίο αγώνα για το μέλλον της Περιφέρειάς μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *