Σπύρος Κροκίδης: « Καλή Πρωτομαγιά»

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης απεύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Φέτος γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά εν μέσω του προεκλογικού αγώνα για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με τα θέματα της οικονομίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων να βρίσκονται στην ατζέντα της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα υπενθύμισης και σεβασμού των διαχρονικών αγώνων των εργαζομένων για την προστασία της εργασίας τους και για καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Η Νέα Δημοκρατία κατόρθωσε στα 4 χρόνια της διακυβέρνησης της να  επαναφέρει την χώρα σε συνθήκες κανονικότητας και να θέση τις βάσεις για ένα πιο ευοίωνο μέλλον για τους εργαζομένους και την ελληνική κοινωνία.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί για να διασφαλιστούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με καλύτερες συνθήκες και καλύτερους μισθούς. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με διαρθρωτικές αλλαγές και να υψωθεί ένα τοίχος προστασίας για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων.

Ο αγώνας αυτός θα έχει αποτέλεσμα και θα είναι ουσιαστικός όταν βασίζεται στην αλήθεια και όχι σε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Η Πρωτομαγιά όμως είναι και η ημέρα γιορτής και υποδοχής της άνοιξης και όπως είπε ο Άγγλος ποιητής Alfred Tennyson «Η μέρα που ο Θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη».

Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *